HPA400S

Bruinen met HPA-lampen

Met een Philips HPA-solarium zet u de eerste stap op weg naar een comfortabele, veilige manier van bruinen. In uw eigen huis, wanneer u maar wilt.

Die vervelende, tijdrovende bezoekjes aan een zonnestudio behoren nu definitief tot het verleden. U hoeft nu ook niet meer op de zon te wachten. Met een Philips HPA-solarium bent u onafhankelijk van het weer en u kunt zonnen wanneer u maar wilt.

De voordelen van HPA

Veilig:
De HPA-lamp is een kwarts gasontladingslamp die speciaal ontworpen is om een breed spectrum van ultraviolet, zichtbaar licht en infrarood met een zeer hoge intensiteit te produceren.

Deze lampen worden in combinatie met speciale filters gebruikt die alle ongewenste straling (UV-C eb UV-B) tegen houden waardoor een bruiningsveld onstaat dat exact de juiste hoeveelheden UV-A, UV-B en infrarood bevat. De toevoeging van infrarood aan het bruiningsspectrum zorgt voor een aangename warmte.

De kleine afmetingen van de lamp maken hem bij uitstek geschikt voor gebruik met reflectoren. Hierdoor wordt het rendement verhoogd en de straling gelijkmatig verdeeld.

Betrouwbaar:
Bovendien heeft elk model uit de Philips HPA-serie een ingebouwde tijdschakelaar met automatische afslag. U kunt dus zeker zijn van een veilige en betrouwbare regeling van de UV-bestraling.

Comfortabel:
Bruinen met een HPA-solarium is buitengewoon comfortabel en ontspannend. HPA-lampen geven een aangename stralingswarmte af, waardoor u het gevoel heeft op een warme, zonnige dag op het strand te liggen.

Dankzij de hoge lichtopbrengst van HPA-lampen is de afstand tussen lamp(en) en lichaam groot genoeg om u tijdens het zonnen meer dan voldoende bewegingsvrijheid te geven.

Compact:
De HPA-solaria voor het gehele lichaam kunnen tot een compacte eenheid worden ingeklapt, waardoor ze gemakkelijk te transporteren en op te bergen zijn (in een kast of onder het bed). Met de ingebouwde dag memo’s kan het aantal beurten in een bruiningskuur worden bijgehouden.

Philips HPA-solaria bieden u een gezonde, natuurlijk ogende bruine kleur in de privacy van uw eigen huis. Daardoor ziet u er het hele jaar door goed uit en voelt u zich nog beter.