topmodel hapro onyx zonnehemel full options! perfecte staat! met gezichtsbruiner ,bodycooler en digitale bediening. weinig uren! 950€ 2 jaar garantie

Hapro onyx, pure wellness!!   SUPER MOOIE 14 LAMPS ZONNEHEMEL!  FULL OPTIONS!  Digitale bediening met urenteller en bodycooler.

MET GEZICHTSBRUINER! In perfecte staat!

Bent u op zoek naar pure wellness voor thuis? Dan past de Hapro onyx perfect bij u! De kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling in het design en het maximale comfort tijdens het zonnen, maken van deze prachtige zonnebank letterlijk het zonnetje in huis. De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime zonneapparaat. Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de onyx u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design de zijkanten van het lichaam, waardoor u rondom een zomers kleurtje opbouwt.    MET EENVOUDIG KLIKSYSTEEM , OM BINNEN NO TIME DE PLEXIGLAS PLAAT TE VERWIJDEREN OM HEM TE KUNNEN REINIGEN.

SUPERMOOIE 14 LAMPS HEMEL MET GEZICHTSBRUINER!

DE HEMEL VOOR THUISGEBRUIK!!  Nu 950€ 2 JAAR GARANTIE.  Tel 06  54368855

WIJ HEBBEN HET MKB OKE KEURMERK!   VEILIG KOPEN DUS!

HELMUT VAN KEMPEN ZONNEHEMELS TILBURG.        NERGENS GOEDKOPER TE KRIJGEN!!!