50 uur:topmodel hapro onyx 26.1 zonnetunnel. full options! in exclusive red 2 jaar garantie! NIEUW 3000 NU 1500€ NIEUWSTE MODEL!

HAPRO ONYX . EXCLUSIVE RED.   NIEUW MODEL!  TYPE 26.1  HOGE DRUK GEZICHTSBRUINER!
MET 26 LAMPEN. DEZE HEEFT ALLES!  FULL OPTIONS!

SLECHTS 50 UUR OP DE TELLER!   complete nieuwstaat.

KNAL ROOD!  FULL OPTIONS!  ECHT MOOIER KAN NIET! GEWOON OP 220 VOLT!
De Onyx Combi biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort. Egale bruining
rondom in de helft van de tijd! De bollere vorm van de kap creëert een soort tunneleffect dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Alle modellen van de Onyx zijn verkrijgbaar in meerdere lampenvarianten. De lampen in de hemel meten 1,90 meter en bestrijken daardoor een groter bruiningsoppervlak. Het Strip Reflector Systeem (SRS) achter de lampen zorgt voor een optimaal bruiningsrendement. De Onyx is standaard voorzien van een bodycooler die zorgt voor een aangename luchtstroom tijdens het bruinen. Met de overzichtelijke digitale display zijn de timer en de bodycooler eenvoudig te bedienen. Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper gemakkelijk de acrylplaat uit zijn behuizing kunt verwijderen, zodat u deze snel kunt reinigen.

NIEUWSTAAT ! DE BESTE TUNNEL VOOR THUISGEBRUIK! NIEUWPRIJS 3000€!!
NU  1500€ TEL 0031 654368855 HELMUT VAN KEMPEN ZONNEHEMELS TILBURG. BEZORGEN EN INSTALLEREN IN NEDERLAND EN BELGIE MOGELIJK!

 

WIJ HEBBEN HET MKB OKE KEURMERK!   VEILIG KOPEN DUS!