topmodel hapro onyx 26.1 zonnetunnel. full options! nieuwstaat! hoge druk gezichtsbruiner! normaal 2700€ nu 1500€ 2 jr garantie

HAPRO ONYX DEMO COMBI FULL OPTIONS! 26 LAMPEN. HOGE DRUK GEZICHTSBRUINER!   DE ALLERMOOISTE!   TYPE 26.1.

 

De Onyx Combi biedt een gemakkelijke, hoge instap en een ideaal ligcomfort. Egale bruining rondom in de helft van de tijd! De bollere vorm van de kap creëert een soort tunneleffect dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Alle modellen van de Onyx zijn verkrijgbaar in meerdere lampenvarianten. De lampen in de hemel meten 1,90 meter en bestrijken daardoor een groter bruiningsoppervlak. Het Strip Reflector Systeem (SRS) achter de lampen zorgt voor een optimaal bruiningsrendement. De Onyx is standaard voorzien van een bodycooler die zorgt voor een aangename luchtstroom tijdens het bruinen. Met de overzichtelijke digitale display zijn de timer en de bodycooler eenvoudig te bedienen. Het slimme klikstripsysteem zorgt ervoor dat u met de meegeleverde acrylwipper gemakkelijk de acrylplaat uit zijn behuizing kunt verwijderen, zodat u deze snel kunt reinigen. 14 x 100W L (lamplengte 1.90mtr) + 12 x 100W.   DE DUURSTE UITVOERING MET HOGE DRUK GEZICHTSBRUINER! ( HPA LAMP).

 

DEMO !  NIEUWSTAAT ! DE BESTE TUNNEL VOOR THUISGEBRUIK!

NIEUWPRIJS 2700 NU 1500€   TEL 0031 625251821   HELMUT VAN KEMPEN ZONNEHEMELS TILBURG.       BEZORGEN EN INSTALLEREN IN NEDERLAND EN BELGIE MOGELIJK!